Beoordelingen

7,5
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
7,4
Comfort
6,8
Locatie accommodatie
8,7
Faciliteiten
7,1
Personeel
7,5
Waar voor uw geld
7,2

Beoordelingen

    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    26 april 2018

    Pyrprima

    Balkon aan koude kant
    Locatie
    Claudia
    es

    Beoordelingsscore

    10
    22 april 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    alida
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    18 april 2018

    Met een kamer aan de zwembadkant waren we 100 % tevreden geweest

    8 hoog, veel wind weinig zon
    kamer ruimte en kookgelegenheid
    be

    Beoordelingsscore

    5,8
    11 april 2018
    De geur in de kamer was verschrikkelijk! Gelukkig konden de geurparels die we zelf kochten een beetje goed maken.
    Het ontbijt was uitgebreid. Mooi uitzicht van op het terras. Grote troef is het verwarmd zwembad.
    El Paso
    be

    Beoordelingsscore

    7,9
    10 april 2018

    Heel goed.

    Dat we een ontbijt hebben moeten betalen waar we niet van hebben kunnen genieten omdat we op de middag zijn aangekomen en op de laatste dag moesten we om 7 uur vertrekken naar de luchthaven dat heeft ons 21 euro gekost waar we niets aan hebben gehad.
    Het uitzicht en properheid van onze kamer.
    Jobje De Groot
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    7 april 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    7 april 2018

    Jammer van het slechte weer maar het hotel was zeer goed

    Alles was oke
    Goede kamers en nette verzorging
    Dirk
    be

    Beoordelingsscore

    8,3
    13 maart 2018

    Goed

    WiFi op de kamer heel slecht , das jammer
    De ligging
    NHA
    nl

    Beoordelingsscore

    5,5
    2 maart 2018
    Kamer en restaurant.
    Locatie
    Willem
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    17 februari 2018

    Prima verblijf.

    Prima kamer en goed ontbijt
    Willem
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    16 februari 2018

    Prettig verblijf in comfortabele hotel/appartement.

    nl

    Beoordelingsscore

    8,0
    10 februari 2018

    Mooie locatie aan de boulevard aan het strand met vele leuke eetgelegenheden en andere horeca.

    Prima ontbijt en parkeermogelijkheid in de stalling.Daarnaast elke dag schone handdoeken en dergelijke.prima.
    MANUELA
    be

    Beoordelingsscore

    7,5
    7 februari 2018

    alles oke behalve zeer verouderd

    de kamer was ruim maar de meubelen waren aan vernieuwing toe alles is verouderd en heeel slechte bedden het sanitair is hoogdringend aan vervanging toe want het is zelfs niet meer proper te kuisen zwarte randen aan douche en toilet.
    als je later gaat ontbijten is het spek keihard en niet meer te vreten anders geen opmerkingen
    nl

    Beoordelingsscore

    7,1
    3 februari 2018

    Hotel ligt gunstig en bij alle voorzieningen. Tevens zijn bus en treinstation op 10 minuten lopen.

    Kamer was niet tijdig gereed waardoor wij pas later dan beloofd van onze kamer gebruik konden maken.
    Thomas
    nl

    Beoordelingsscore

    5,0
    1 februari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Anna Gerardina
    nl

    Beoordelingsscore

    5,8
    23 januari 2018

    Prima plek voor een paar dagen, maar niet voor een langer verblijf

    De inrichting vd kamer en het uitzicht
    De ligging
    Leo
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    9 januari 2018

    Prima, maar volgende keer zoeken we wat rustigers.

    Wat erg tegen viel was de herrie van de discotheek - onder het zwembad - Niet de muziek, die hoorde je niet, maar wel de mensen die tussen 3 en 6 uur 's morgens eruit kwamen (meestal dronken) waardoor we geen nacht door hebben kunnen slapen.
    Geweldige schoonmaak! Elke dag schone handdoeken, er werd gestofzuigd en in de 16 dagen hebben we wel 3 x schone lakens gehad. Prima appartement! Er was een verwarmd zwembad dus in de winter lekker poedelen buiten.
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    18 december 2017

    Prima hotel

    Gebrek aan onderhoud
    Heerlijke locatie
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    15 december 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    10 december 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
Beoordelingen worden geladen